Dan & Veltz

Det virkelig dumt, men helt igennem sjovt

DAN & VELTZ

Sammen med komikeren Dan Andersen og instruktøren og fotografen Morten Routh Sørensen, har jeg lavet en række sketches, rettet mod internettet og den virale verden. Det er et univers jeg elsker at være en del af og selvom jeg har set hver sketch igen og igen, griner jeg fanme stadig af dem. Det er altid det sværeste som komiker at grine af sig selv, men i Dan & Veltz er jeg helt igennem stolt af resultatet. Comedy Legender er den sidste variation, hvor bl.a. Mick Øgendahl, Thomas Hartmann, Rune Klan, Michael Schøt, Simon Talbot, Anders Bircow og Martin Høgsted har medvirket.

Dan & Veltz 4 - I Vikingernes Fodspor

Dan Andersen og DILF aka Martin Veltz er taget til Sagnlandet Lejre for at grave den gode historie frem omkring vores forfædre og dermed gå i vikingernes fodspor, men problemerne står som altid i kø.

Opslået af Dan & Veltz på 23. januar 2015
Dan & Veltz 3 - Zoologisk Museum

Tilrettelægger, DILF aka Martin Veltz, har store forhåbninger til den nye vært DR har sendt ham til at lave et kvalitetsprogram om Zoologisk Museum. Men det viser sig at værten igen er Dan Andersen og så er gode råd pludselig dyre.

Opslået af Dan & Veltz på 23. januar 2015
Dan & Veltz 2 - Danmarks Akvarium

Dan Andersen i fiskenes verden, viser den håbløse tv-vært og hans opgivende tilrettelægger, DILF aka Martin Veltz, i total vildrede på jagt efter den gode historie i det gamle Danmarks Akvarium ved Charlottenlund.

Opslået af Dan & Veltz på 23. januar 2015
Dan & Veltz 1 - Kronborg

Se dummy'en der startede det hele. Tilrettelægger DILF aka Martin Veltz kommer på sit livs tv-opgave med den håbløse tv-vært Dan Andersen i forsøget på at fortælle den saglige historie om Kronborg.

Opslået af Dan & Veltz på 17. februar 2015