De Fire Elementer

Verdens første stand-up comedy quadrologi

DE FIRE ELEMENTER

Efter at have optrådt for mere end 120.000 publikummer i 2009, som opening act for Uffe Holm og som vært på Bytte Bytte Købmand med Thomas Hartmann og Anders Matthesen, følte jeg mig klar til at udfordre mig selv og mine stand-up ambitioner. Det blev til det storstilede one man comedy projekt De Fire Elementer, der udover at være verdens første comedy quadrologi også tilføjede et element af uddanelse til publikum.

 

Det var således at hver af de fire shows: JORD, LUFT, ILD og VAND skulle gøre publikum klogere på hver af de fire elementer i dagligdagen og hvad det betyder for menneskets eksistens. Ja, det lyder lidt som at se Discovery Channel, og det var faktisk også meningen, bare uden reklamerne.

 

I 2011 kunne jeg så stolt præsentere første episode: JORD der udover at indrage publikum i en quiz om jordens facts også inkorporerede et forsvindingsnummer i den kiste jeg vil begraves i fra IKEA. Illusionen var orkestreret af selveste Jan Hellesøe og aldrig før er et comedy show afsluttet på denne måde.

 

JORD blevet optaget til TV2 Zulu på et fuldstændig pakket Holbæk Teater og efterfølgende vist på Zulu flere gange. Showet blev ikke udgivet på DVD eller frigivet til stream andet end på TV2 Play i en begrænset periode, så det har ikke været muligt at se showet siden da.. før nu!

 

I samarbejde med YouTube kanalen Hallo Eddie, har vi i Danmark endelig fået en officiel platform for AL dansk stand-up. Alle shows er fra originale masters og det er jeg meget stolt af at være en del af. Derfor er dig mig en stor glæde at kunne præsentere:

 

De Fire Elementer – 1. Episode: JORD – Del 1.

 

De Fire Elementer – 1. Episode: JORD – Del 2.