Foredrag

Igennem mine snart 15 år som aktiv i den danske underholdningsbranche har jeg lært én ting, nemlig at din sociale intelligens er vigtigere end noget andet. Jeg har lært det på den hårde måde, selvfølgelig ved at lave fejl, ikke arbejdsmæssigt men på den socialt intelligente bane. Dette har jeg nu indarbejdet som en naturlig del af min fremtræden og udstråling og det er uden tvivl det værktøj jeg i min dagligdag bruger mest – også til de små ting, som en shoppetur i byen, dagligvare indkøb og når man henter børn i institution og skole.

 

Når jeg som publikumsopvarmer skal skabe en energisk stemning op til en tv-produktion går i luften, har jeg som regel kun små tyve minutter til at samle mellem 100-400 gæster til én homogen gruppe. Dette kan kun gøres ved at afkode folk, se grupperinger an, forstå aldersforskelle, kulturelle baggrunde, etc. – men samtidig med at jeg selv er informativ, imødekommende, smilende, energisk, sjov, underholdende og positiv. Tro mig, det er ikke helt nemt, men der skal ikke så meget til at blive markant bedre til at afkode en forsamling, teknikker og øvelser der kan skabe den helt rigtige stemning i et lokale på ingen tid og gøre dig til en bedre formidler, med garanti.

 

Disse guldkorn kan jeg formidle og det kan gøres til alle grupper, arbejdspladser, stillinger eller områder. Alle steder bruger vi nemlig social intelligens og alle steder i dagligdagen kan du optimere din sociale intelligens og dermed få et bedre udbytte af din hverdag – hver dag!

 

Mit foredrag om social intelligens, har som udgangspunkt en varighed på en time, men kan afkortes eller forlænges efter ønske. Jeg har øvelser til at præsentere sig selv bedre, skabe personlige relationer mellem hinanden samt tilbyder workshops efter ønske. Du får altid et uforpligtende møde ifbm. en forespørgsel på mit foredrag, da det altid er bedst at se hinanden i øjnene og afstemme forventninger og indhold så det passer perfekt ind i den ønskede kontekst.

 

Foredraget kan bruges i alle sammenhæng:

SOCIAL INTELLIGENS:

FOR ANSATTE & KOLLEGAER

 

Bliv en bedre medarbejder og kollega ved at bruge din sociale intelligens aktivt hver dag som et naturligt værktøj til at blive vellidt, respekteret og skabe resultater.

SOCIAL INTELLIGENS:

KUNDEPLEJE & SALGSVÆRKTØJ

 

Skab personlige relationer til dine kunder og investér i følelsesrelaterede værdier og se resultatet straks, både salgsmæssigt og i form af kundeloyalitet.

SOCIAL INTELLIGENS:

BLANDT LEDERE & FORMIDLERE

 

Lær at afkode en forsamling på 60 sek. Skab en killer præsentation af dig selv. Undgå for alt i verden slides. Stimulér dine ansatte med den rette attitude og udstråling.